Африканско манго световният хит за здравословно отслабване

Ефективно средство за отслабване или просто реклама? И така, какво точно е тази шумотевица около африканското манго и възможно 2014-07-29T10:28:50+00:00 Здравни Статии

Ефективно средство за отслабване или просто реклама? И така, каква точно е тази шумотевица около африканското манго и възможно ли е наистина, да ви помогне да отслабнете?

 

Тази добавка за загуба на тегло, направена от екстракти от семена на плода виреещ в джунглите на Камерун (Западна Африка) с ботаническо наименование Irvingia gabonensis (известен също като африканско манго) в действителност показва реална ефективност в процеса за намаляване на телесните мазнини, теглото, както и регулира нивата на холестерола и кръвната захар на гладно.

 

“ Плода Африканско манго е важен за много племена в Камерун и Нигерия, и една от характеристиките на тези племена е слабото телосложение, както и ниската заболеваемост от сърдечно-съдови заболявания“, казва д-р Юлий Обен който е един от основните изследователи в проучванията и професор по хранителна биохимия .

 

Какви са реалните факти свързващи африканското манго с процеса на отслабване

 

За разлика от хилядите „вълшебни хапчета за отслабване”,  които заливат пазара днес, тази хранителна добавка е придружена от безпрецедентен научен анализ, доказващ нейната ефективност по отношение на отслабването и подобряването на сърдечно-съдовото здраве.

 

Според последното мащабно проучване, което по безспорен начин потвърди данните от предишните такива, лицата, които са приемали по 150 мг. два пъти дневно от този екстракт (извлечен по специален начин от семена на африканско манго) с патентовано научно наименование IGOB 131® са показали „значителни подобрения“ в телесното тегло, телесните мазнини, и обиколката на талията, данните също така показват значително подобрение на сърдечно съдовото здраве, включително намаляване нивата на общия плазмен холестерол, LDL (лошия )холестерол, кръвната захар, нивата на С-реактивния протеин.

 

Всичко това е постигнато без участниците в изследването, да променят тяхната диета или рутинната си физическа активност. Добрата новина е, че досега не са съобщавани нежелани странични ефекти. Това е екстракт от храна, която се консумира в продължение на векове в сравнително големи количества .

 

Пазете се от измами!

 

В резултат на данните от над 5 клинични изпитания екстракта Igob 131 се приема за научен пробив в борбата със затлъстяването. През последните години този продукт е абсолютен лидер по продажби в сегмента „Отслабване” , за съжаление това доведе, до бум на измами с продукти за отслабване с името Африканско манго, които в същност нямат нищо общо с оригиналния, патентован, клинично тестван екстракт от семена на Африканско манго .

 

Купувайки подобни продукти без ясен произход, клиента плаща значителна цена за името “Африканско манго” , без да получи нито една от доказаните ползи на оригинала и не на последно място рискува да увреди здравето си поради факта, че основно тези екстракти са произведени в неизвестни Китайски фабрики, занимаващи се с производството на имитации в индустрията.

 

 

Източник: www.kak-da.com
Източник снимка: www.africanmango.com