Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми

Консултациите ще бъдат извършвани във "Виена Ин витро център" от д-р Ралица Сенкова, акушер-гинеколог и специалист по репродуктивна ме ... 2014-12-09T15:00:09+00:00 Здравни Новини

Безплатни прегледи за двойки с репродуктивни проблеми организира болница „Токуда“.

 

Консултациите ще бъдат извършвани във „Виена Ин витро център“ от д-р Ралица Сенкова, акушер-гинеколог и специалист по репродуктивна медицина.

 

„При трудности при забременяване първата стъпка е осъзнаването на проблема. Чрез безплатните консултации ние подаваме ръка на двойките, търсещи решение”, коментира д-р Сенкова.

 

По думите й първоначалната диагностика и индивидуалният план на лечение са важна предпоставка за преодоляване на затрудненията. Безвъзмездните консултации ще се провеждат между 8 и 23 декември тази година, но с предварително записване на телефон 02/420 0279 или 02/403 4227 или office@vienna-ivf.com.

 

„Виена Ин витро център“ е партньор на Център за асистирана репродукция (ЦАР). За да получат финансиране от ЦАР, пациентките трябва да подадат документи за одобрение или удостоверение за смяна на клиника, което да попълнят в центъра.

 

 

Източник: www.big.bg
Източник снимка: www.pixabay.com