Българка се нуждае от лечение след лекарска грешка в Канада

„Имунната ми система рухна и оттам неврологично доста пострадах, докато най-накрая се откри, че имам менингитна бактерия в 2015-12-27T21:59:33+00:00 Здравни Новини

Българка се нуждае от спешно лечение след лекарска грешка в Канада. Жената е частично парализирана, като състоянието й се влошава всеки ден, а единственият шанс за живот е терапия, за която са необходими още 30 хиляди долара. Нейната история разказва bTV.

 

Ужасът за семейството на Капка започва преди 7 години. След рутинна операция на жлъчката в Канада състоянието на жената се влошава. Едва у нас докторите успяват да й помогнат, но жената вече е с тежки, животозастрашаващи увреждания.

 

„Имунната ми система рухна и оттам неврологично доста пострадах, докато най-накрая се откри, че имам менингитна бактерия в мозъка, която причинява тази парализа, ние не можехме да си представим, че всичко ще спре до тук и както канадските ни лекари ни увещаваха – „Ето инвалидният стол“, „ще ви дадем медицинска сестра, която да се грижи за вас““, сподели Капка.

 

С помощта на близките и приятелите си в България тя успява да събере 50 от необходимите 80 000 долара. След дни лечението й започва, но трябват още средства.

 

Всеки, който иска да помогне на Капка, може да го направи на този линк.

 

 

 

Източник: www.cross.bg    
Източник снимка: www.pixabay.com