Ваксинациите стимулират автоимунните болести, твърди непопулярно изследване

Все повече дългосрочни (епидемиологични) изследвания потвърждават подозренията, че прогнозите за здравето на тези, които са .... 2014-06-27T22:03:42+00:00 Здравни Статии

Все повече дългосрочни (епидемиологични) изследвания потвърждават подозренията, че прогнозите за здравето на тези, които са ваксинирани, са често по-лоши от на тези, които не са, пише NaturalSociety…

 

За съжаление много от нас знаят това от собствен опит. Разбира се авторът Пол Фаса не говори толкова за сериозни реакции от ваксинации, които се случват по-често отколкото се признават, като аутизъм, парализа или смърт, колкото за живот без астма или хронични автоимунни заболявания, по-малко грипове, простуди, или алергии.
Тези епидемиологични изследвания доказват идеята, че лошото здраве е по-често срещано явление след (оцелелите) ваксинирани, отколкото обратното.
Изследване върху автоимунните заболявания е било представено и разгледано от рецензенти в научния портал PLOS One Open Journal в края на 2009 г., но не е получило много, а може би и никакво обществено внимание. Лабораторното изследване е било проведено в здравни и биологични катедри на Университета на Кобе, Япония.

 

Изглежда първоначалната цел на изследването е била да се разбере как се появяват и развиват автоимунните болести, а не да се разкрият опасностите от ваксините. За целта мишки са били инжектирани със субстанции, съдържащи антигени. Думата “антиген” е комбинация от “антитяло генератор”. Антитялото е вид протеин на имунната система, който се бори с патогените в нашия организъм.

 

Когато антигените са извън контрол или се самогенерират, те започват да атакуват тъканите на гостоприемника, обърквайки ги за несъществуващи патогени. Това всъщност представлява и автоимунната болест: имунната система атакува своя гостоприемник.

 

При въпросното изследване, мишки са били инжектирани с антигени, както при ваксиниране, за да се наблюдава как имунната система ще се обърне срещу себе си и ще развие автоимунни заболявания. Така научните работници тестват кога имунната система на мишките не само ще се огъне, но и ще се “пречупи”.

 

Изследването на Университета на Кобе заключава: „Системният автоимунитет изглежда неизбежно следствие от свръхстимулиране на имунната система на гостоприемника чрез повторна имунизация с антиген на нива, надхвърлящи критичната точка за саморегулация на системата.“

 

Количеството на ваксинации при децата в развитите индустриални нации далеч надхвърля едноцифрените стойности. Детската смъртност, както и документираното все по-лошо здраве при децата, са право пропорционални на тези засилени графици за ваксинация.

 

 

Източник: www.epochtimes-bg.com
Източник снимка: Sura Nualpradid/www.freedigitalphotos.net