ГЛЮКОЗАМИН И ХОНДРОИТИН при болки в ставите – 60 КАПСУЛИ

Глюкозамин и хондроитин- два основни хондропротектора, което в превод означава " вещества, защитаващи хрущяла". От тях организмът изгражда нова 2016-08-05T18:27:02+00:00 Здравни Статии

БАД Глюкозамин и хондроитин – Премахва ставни възпаления

Essentials by Siberian Health – новата серия на Корпорация «Сибирско здраве», в чиято основа са продукти за поддържане на отлично самочувствие и висок тонус на  организма. Преимуществото на серията се състои в икономичността, която е достигната, благодарение на използването на ингредиенти с доказани свойства, съблюдаване на нормите на денонощната употреба на биологично активни вещества и удобната икономична опаковка.

Преимущества на продуктите от серия Essentials:

– поддържане на нормалното функциониране на основните системни потребности на организма;

– общопризнати по своята ефективност активни вещества и технологии;

– съблюдаване на нормите на препоръчителната денонощна доза (ПДД) от витамини, минерали, микроелементи и други вещества;

– удобен формат на продуктите във вид на капсули

ГЛЮКОЗАМИН И ХОНДРОИТИН при болки в ставите - 60 КАПСУЛИ

Глюкозамин и хондроитин

Нова разработка на Корпорация „Сибирско здраве“ специално създадена на базата на два основни компонента на ставния хрущял на човека- глюкозамин и хондроитин. Правилното им съчетание предотвратява разрушаването на ставите, вследствие от остеоартрит, което от своя страна значително намалява болката и способства за премахване на сковаността.

Глюкозамин и хондроитин- два основни хондропротектора, което в превод означава “ вещества, защитаващи хрущяла“. От тях организмът изгражда нова хрущялна тъкан; влизат в състава нан ставната течност и препятстват развитието на възпаленията в ставите. Ефектът значително се усилва, когато двата компонента се прилагат едновременно.

 

Приложението на глюкозамин при лечение на остеоартрит на коляното и бедрото е особено ефективно. Проучванията показват намаляване на болковия симптом, сковаността в ставната област и облекчаване на общите симптоми до 3 месеца от началото на лечението.

Добавки от глюкозамин се препоръчват също при болки в гърба, ставите, както и при глаукома.

 

Съществуват и единични твърдения, че глюкозамин и негови производни действат положително при болест на Крон (възпалителен процес, засягащ целият хранисмилателен тракт) и улцерозен колит (възпаление на лигавицата, на дебелото черво).

Богат източник на активното вещество глюкозамин са мидите, като повечето хранителни добавки се приготвят от твърдите външни черупки на скариди, омари и раци.

Глюкозамин може да бъде приет като хранителна добавка през устата под формата на глюкозамин сулфат.

 

Начин на употреба: За възрастни: по 2 капсули един път на ден по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец.

Активен състав: Глюкозамин сулфат – 564,4 мг, хондроитин сулфат – 216 мг.

ОПАКОВКА: 60 КАПСУЛИ (ЗА 1 МЕСЕЦ)  МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ НА ТЕЛЕФОН 0886997502

 

ЦЕНА НА ПРОДУКТА: 22.32 ЛВ