Зелена енергия – водораслите за повече енергия и здраве

Зелена енергия е уникална комбинация на три натурални съставки за поддържане на добро здраве на клетъчно ниво и максимални нива на енергия............ 2018-11-13T17:45:40+00:00 Здравни Статии

Зелена енергия от Аквасорс е уникална комбинация на три натурални съставки за поддържане на добро здраве на клетъчно ниво и максимални нива на енергия.

 

1. Аквасорс водорасли от езерото Кламат – едни от най-чистите и най-богати на минерали водорасли в света. Те съдържат витамини от Б групата, бета-каротини, фикоцианин, органично желязо и йонни минерали, микроелементи, есенциални мастни киселини, антиоксиданти. В Зелена енергия се съдържат: витамин В5, който допринася за нормалната умствена дейност; витамин В12, който играе важна роля в стимулирането на имунната система и спомага за нормалната дейност на нервната система.

 

Витамините В5, В12 и витамините С помагат за намаляването на чувството на умора и отпадналост. Това прави Зелена енергия особено подходящ при пролетна умора, когато организмът е изтощен след тежката зима.

 

Тялото използва желязото за образуване на хемоглобин, който пренася кислорода до всички органи и тъкани.

 

2. Органична алфалфа – като хранителен източник, който расте навсякъде, тя е  известна със своите изключително дълги корени, чрез които добива минерали, аминокиселини и други хранителни вещества в концентрирана и лесно смилаема форма. Тя съдържа витамин К в лесноусвоима форма – стабилна основа за здраве и активност на човешките клетки.

Зелена енергия - водораслите за повече енергия и здраве

 

3. Хавайска спирулина – това е най-добрата спирулина, защото се преработва натурално и расте около година на перфектния климат на Хавай. Преминала е тестове за чистота, което гарантира отлично количество и хранителни стойности. Хавайската спирулина пасифика осигурява значително повече основни хранителни вещества в една порция, отколкото, която и да е друга спирулина.

 

Съдържание: Органична алфалфа , Афанизоменон флос-акве , (Водорасли от езерото Кламат), Хавайска спирулина.

 

Указания за употреба: Вземайте по 2-3 капсули Зелена Енергия дневно, за да помогнете на тялото си да устои на предизвикателствата на съвременния свят.

 

Ако искате да се възползвате от този продукт поръчайте тук