Как да изчистим токсините с помощта на кокосово масло, което е ефективно срещу чревни паразити, вируси и гъбични инфекции

Детоксикацията на тялото е много важна процедура, която помага за възстановяване на здравето. Изчистването на токсините от тялото .... 2015-07-13T13:00:20+00:00 Здравни Статии

Детоксикацията на тялото е много важна процедура, която помага за възстановяване на здравето. Изчистването на токсините от тялото с кокосово масло е естествен начин, който е изключително ефективен за премахването на всички вредни вещества, бактерии, вируси и паразити.

 

Високият детоксикиращ потенциал на кокосовото масло се дължи на средноверижните триглицериди, които помагат за укрепването и изграждането на имунната система. Маслото е с богато съдържание на лауринова киселина и каприлова киселина, които притежават антивирусна, антимикробни и противогъбични свойства.

 

Хубавото на кокосовото масло е , че унищожава само вредните бактерии и оставя незасегнати полезните бактерии, което води до регулиране на чревната флора.

 

Кокосовото масло е богато на хранителни вещества и притежава множество здравословни ползи. Ето някои от тях:

 

Предпазва от бактериални, вирусни, гъбични и паразитни инфекции
Предпазва и възстановява функцията на ставите
Балансира чревната флора
Стимулира имунната функция
Предпазва от сърдечно-съдови заболявания (високо кръвно налягане, инфаркт, инсулт)
Подобрява  цвета на кожата и външния вид
Предотвратява появата на болестта на Крон
Предпазва ни от дегенеративни мозъчни заболявания (Алцхаймер, Паркинсон)
Подобрява контрола върху кръвната захар
Подобрява храносмилателната функция
Увеличава HDL (добрия) холестерол
Стимулира мозъчната дейност и памет
Подобрява функцията на щитовидната жлеза
Повишава енергийната нива
Помага за изгарянето на излищните килограми

 

Ето как да се прочистим и да се отървем от токсините:

 

От важно значение е да използвате чисто, органично кокосово масло. Преди да започнете тази прочистваща програма е хубаво постепенно да включите кокосовото масло в диетата си за да може тялото ви да привикне към него. Най-често е нужно поне 2 седмици за да може тялото ви да свикне с кокосовото малсо. По време на пречистването трябва да пиете колкото се може повече вода за да изхвърлите токсините.

 

 

 

Започнете с 1/2 – 1 чаена лъжичка три пъти на ден, и постепенно увеличете количеството до 1-2 супени лъжици три пъти дневно.

 

Друг начин за приемането на кокосовото масло е комбинирането му с топла вода. Тази комбинация трябва да се приема в продължение на 3-7 дена. През този период, трябва да се приемат 10-14 супени лъжици кокосово масло на ден, така че трябва да приемате по две супени лъжици на 2-часови интервали през целия ден.

 

Ако не понасяте вкуса на кокосовото масло, не се колебайте да го комбинирате с неподсладено кисело мляко.

 

 

Източник: www.livingthenourishedlife.com; www.livestrong.com; www.prevention.com
Източник снимка: www.pixabay.com