Как да прочистим кръвоносните съдове от холестерол за месец

Продължителността на лечението е 45 дни. Препоръчително е да правите това почистване на кръвоносните съдове веднъж годишно, след .... 2015-09-22T08:53:25+00:00 Здравни Статии

За елиминиране на токсините в кръвта, увеличаване на еластичността на кръвоносните съдове и тяхното прочистване от отлагането на холестерол, се препоръчва пълна промяна на начина на живота, промяна на хранителния режим и този домашен лек, които ще доведат до прочистването на кръвоносните съдове.

 

Промяната може да започне с консумация на естествени продукти, прием на лекарства, плазмафереза и лазерно почистване на кръвта.

 

Важно е да се знае, че почистването на кръвоносните съдове с лекарства е свързано с редица нежелани лекарствени реакции. Приложението им трябва да бъде последната стъпка, когато всичко друго не помага. Ето защо, почистването на кръвоносните съдове от отлагането на холестерол с помощта на народни средства е по-безопасно, но и изисква повече внимание така че да не навредите на вашето здраве.

 

Чесънът и лимонът се считат за много ефикасно средство за почистване на кръвоносните съдове, намаляване на нивата на холестерола, укрепване на стените на кръвоносните съдове и намаляване на риска от опасни заболявания като атеросклероза.

 

Тинктурата от лимон и чесън е била използвана в руската народна медицина в продължение на векове. Също така, тази лечебна тинктура предотвратява образуването на ракови клетки, което е било потвърдено от научни изследвания, няколко пъти, както и факта, че чесънът съдържа голямо количество антиоксиданти, които допринасят за регенериране и подмладяване на клетките.

 

Рецептата за приготвяне на лечебната тинктура за почистване на кръвоносните съдове от отлагането на холестерол.

 

За да се направи тази лековита напитка, ще ви трябват:

 

– 4 глави чесън
– 4 средни лимони с корите
– 3 л вряла вода

 

Начин на приготвяне:

 

Разделете чесъна на парченца и ги обелете. Нарежете лимоните на филийки и ги полейте с вряла вода. Смелете всичко в блендер. Сложете сместа в чист стъклен буркан от 3 л и добавете останалата вряла вода, докато се напълни буркана.  Покрийте го и го оставете в хладилника за 3 дни. След това прецедете.

 

Начин на използване:

 

Максималната доза на напитката е 50  мл 3 пъти на ден, преди хранене. Въпреки това, почистването на кръвоносните съдове трябва да започне с ниски дози (1-2 супени лъжици). Ако няма проблеми, бавно увеличете дозата.

 

Продължителността на лечението е 45 дни. Препоръчително е да правите това почистване на кръвоносните съдове веднъж годишно, след като се консултирате с лекар. След консумацията на тази напитка, циркулацията на кръвта и липидния състав в нея трябва да се е подобрило и кръвното налягане да се е нормализирало.

 

 

Източник: healthylifestylebase.com; www.healthyfoodhouse.com; letsgohealthy.net
Източник снимка: www.pixabay.com