Как да се избавим от инфекциите на пикочните пътища с тази природна антибиотична комбинация

Нарежете наситно корена от магданоз и лимона, а след това оситнете допълнително в блендер. Съхранявайте лекарството в хладилника си. Приемайте ..... 2015-06-25T22:39:06+00:00 Здравни Статии

Инфекциите на пикочните пътища могат да бъде наистина болезнени и упорити. При този тип инфекции, имате постоянно желание за уриниране, но всъщност нищо не се получава. Наблюдават се болка, парене и напрежение.

 

Добрата новина е, че можете да се справите със възпалението и инфекцията на пикочните пътища по напълно природен и естествен начин, като се използват всички естествени и ефикасни антибиотици.

 

Бактерията Ешерехия коли е отговорна за 90% от случаите на инфекции на пикочните пътища. Сега ще ви представим интересна комбинация от най-популярните природни антибиотици, които ще ви помогнат да се излекувате и другата добра новина е, че тази комбинация може да се използва и за профилактика и превенция на инфекциите на пикочните пътища.

 

Комбинирайте тези четири естествени съставки, за да получите супермощно средство за защита, която ще ви помогне да се преборите с инфекциите на пикочните пътища. Всяка една от тези съставки има невероятни лечебни свойства.

 

Подходящи количества от корен от магданоз, лимон, мед и зехтин ще ви помогнат да се преборите с Ешерехия коли, благодарение на своите мощни антибактериални и антивирусни свойства.

 

Ето необходимите количества:

 

– 250 грама корен от магданоз

– 250 гр лимон (използва се целия лимон)

– 250 гр мед

– 250 гр зехтин

 

Нарежете наситно корена от магданоз и лимона, а след това оситнете допълнително в блендер. Съхранявайте лекарството в хладилника си. Приемайте по една супена лъжица от лекарството всяка сутрин. Единична доза от това лекарство е достатъчно, за да преборите бактериите.

 

Ето още няколко полезни съвети за да се предпазим от инфекциите на пикочните пътища:

 

– Пийте много вода

– Често ходете до тоалетна, тъй като задържането на урината води до натрупване на бактерии по стените на пикочните пътища

– Пийте чай от магданоз

– Яжте краставици

– Пазете кръста от изстиване

– Пийте сок от червена боровинка или чай

– Да се избягва шоколад и сладкиши (захарите хранят Ешерехия коли)

– Избягвайте кофеина и цитрусовите плодове

 

 

Източник: www.mayoclinic.org; health.howstuffworks.com; www.webmd.com
Източник снимка: John Kasawa/www.freedigitalphotos.net