Как да се пречистим с английска сол

Английска сол е естествен минерал, който се състои от кислород, водород, сяра и магнезий. Консумирането ѝ оказва слабителен ефект чрез 2014-07-23T21:06:27+00:00 Здравни Статии

Английска сол е естествен минерал, който се състои от кислород, водород, сяра и магнезий. Консумирането ѝ оказва слабителен ефект чрез отпускане на мускулите на храносмилателната система. Английската сол също може да се използва за чернодробна детоксикация.

 

За целта ще трябва да си изберете два почивни дни един за детоксикация и един за почивка. Спрете всякакви лекарства или добавки два дни преди детоксикацията.

 

Стъпка първа

Яжте закуска и обяд без мазнина в деня на вашата детоксикация. Можете да хапнете зеленчуци, варени зърнени храни, препечен хляб и мед.

 

Стъпка втора

Смесете 4 супени лъжици английска сол в 3 чаши вода. Поставете в контейнер в хладилник. Вземете 1 чаша зехтин и сока от един голям розов грейпфрут без да ги смесвате, така че те да могат да се затоплят, докато настъпи моментът да ги консумирате.

 

Как да се пречистим с английска солСтъпка трета

В 18:00 ч. изпийте около 3/4 чаша от английската сол. Добавете при нужда витамин С на прах, за да направите вкуса ѝ по-приятен. Пий 1/2 чаша от сместа в 20:00 ч.

 

Стъпка четвърта

Изсипете 1/2 чаша зехтин и 1/2 чаша изцеден сок от грейпфрут в буркан. Сместа се разклаща добре. Опитайте да отидете до тоалетна преди да изпиете тази смес. Вземете това питие в 22:00 ч. Легнете на висока възглавница с повдигната главата, веднага след като приключите с питието. Опитайте да поспите през нощта.

 

Стъпка пета

След като се събудите, изпийте още 3/4 чаша английска сол. Върнете се в леглото. Вземе и последните 3/4 чаша английска сол два часа по-късно. Изчакайте два часа преди да започнете да се захранвате.

 

Започнете само с плодов сок. Добавете плодове след половин час. Яжте леки храни един час по-късно. Консумирайте суроватка на прах в някакъв момент от деня, за да възстановите изгубените жлъчни соли. Яжте нормално едва на вечеря.

 

Бъдете подготвени: Ще получите диария по време на процеса на детоксикация.

 

Магнезиевият сулфат – химическо съединение, което се съдържа в английската сол, може да ви помогне да детоксикирате вашия организъм, но помага и при грижата за кожата ви. Баните с английска сол са чудесен начин, чрез който можем да премахнем голяма част от вредните и изкуствени вещества в нашето тяло.

 

 

Източник: www.gotvach.bg
Източник снимка: zole4/freedigitalphotos.net
Снимка 1: phasinphoto/freedigitalphotos.net