Лечебната сила на водата с разтворен в нея зеолит

Зеолитът е обявен за минералът на 20-ти век от Световната здравна организация заради лечебните си свойства и сила. Този минерал .... 2015-08-02T09:14:24+00:00 Здравни Статии

Зеолитът е обявен за минералът на 20-ти век от Световната здравна организация заради лечебните си свойства и сила. Този минерал се образува след изригването на вулканите при контакта на лавата и пепелта с морската или океанската вода. 

 

Уникалните качества и свойства на този минерал са били използвани в продължение на години  в хранително-вкусовата промишленост, животновъдството, селското стопанство, медицината, космическите изследвания, както и много други области.

 

Поставен във вода, зеолитът има способността да неутрализира всички тези вещества, които биха могли да навредят на организма и може дори да се справи с радиоактивното замърсяванеСтруктурата на зеолита му позволява да улавя и премахва токсините, които са натрупани в тялото ни.


За да приготвите разтвора, трябва към 5 л вода да добавите 20 с.л. зеолит, разбъркайте добре. Пийте по една чаша от тази смес на празен стомах, сутрин половин час преди хранене. Разтвора може да се приема в продължение на 90 дена, след което трябва да се направи оценка на ефекта му. Най-добре е да се използва минерална или изворна вода, а не хлорираната чешмяна вода. Зеолитът е мощен антиоксидант, който ще очисти тялото ви от натрупаните отпадни продукти и токсини.

 

Той улавя и изхвърля всички канцерогенни и радиоактивни вещества, тежки метали, също така премахва амоняка и млечна киселина от клетките.

 

 

 

По този начин се намалява риска от развитие на ракови образования. Освен това, зеолитът снабдява организма с необходимите дневни дози от калий, натрий, желязо, магнезий, силиций, и хром.

 

Зеолитът премахва пясъка и камъните от бъбреците и жлъчката, лекува безсъние и стрес, предпазва от язва, гастрит, колит, както и сърдечно-съдови проблеми, облекчава симптомите на сезонните алергии,  понижава нивото на кръвната захар, стимулира имунната система, лекува нервни заболявания, помага за детоксикация на черния дроб, нормализира кръвното налягане, и стимулира перисталтиката.

 

 

Източник: www.zeolite.com; www.globalhealingcenter.com; zeolitefacts.org
Източник снимка: www.biokontrol.hu