Натурална напитка за изгаряне на излишните килограми

Сега ще ви представим една чудесна напитка за отслабване, която освен това помага и за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания ....... 2015-03-12T10:25:26+00:00 Здравни Статии

Сега ще ви представим една чудесна напитка за отслабване, която освен това помага и за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, регулира нивото на инсулина, а също и помага при проблеми свързани с запушване на артериите. Основните съставки са грейпфрутът и медът.

 

Грейпфрутът е основната съставка, която се бори с излишните мазнини и освен това притежава мощни антиоксидантни свойства. Цитрусовият плод притежава и антибактериални свойства и богат на различни витамини и минерали, като:  витамин С, витами А и витамин Е, калций, магнезий, цинк, желязо и мед.

 

За да направите тази напитка, са ви необходими:

 

– 2 с.л. мед

– 2 големи грейпфрута

 

Измийте много добре грейпфрутите, нарежете ги на парчета и ги сложете в блендер, след това добавете меда и оситнете. Можете да добавете вода, за да постигнете желаната гъстота.

 

Тази напитка ще ви даде сила и енергия и може да ви помогне да се справите със различни заболявания, поради имуностимулиращия ефект на напитката.

 

Грейпфрутът съдържа пектин, които обикновено помага за елиминиране на излишното количество холестерол. Също така пектинът намалява нивото на инсулина и помага за регулиране на метаболизма.

 

Освен това, грейпфрутът съдържа и ликопен. Той стимулира детоксикацията и освобождаването на организма от токсините и това е една от основните причини, тази напитка да е толкова ефективна в изгарянето на натрупаните мазнини.

 

За постигането на по-добри резултати, приемайте напитката 20-30 минути след ядене.

 

 

Източник: www.whfoods.com; www.medicalnewstoday.com
Източник снимка: www.pixabay.com