Невероятните лечебни свойства на сребърната вода

Сребърната вода се състои от сребърни атоми суспендирани в дестилирана вода. Частиците сребро са достатъчно малки, за да действат на клетъчно ниво и 2014-12-20T09:19:40+00:00 Здравни Статии

Сребърната вода се състои от сребърни атоми суспендирани в дестилирана вода. Частиците сребро са достатъчно малки, за да действат на клетъчно ниво и да унищожат  патогенните микроорганизми от всякакъв вид, включително бактерии, гъбични спори, паразити и вируси. Сребърната вода помага за по-бързото заздравяване на инфектирани и засегнати тъкани.

 

Сребърната вода има много приложения и се нанася лесно. Тя няма странични ефекти и оставя полезните бактерии непокътнати.

 

Ето как можем да приложим сребърната вода:

 

1. Можете да я използвате срещу изгаряния, за да бъдат избегнати евентуални инфекции и да се насърчи по-бързото заздравяване, без образуване на белези.

 

2. Можете също така да я прилагате при циреи, херпес и брадавици за по-бързо оздравяване.

 

3. Ако имате проблеми с дихателната система, можете да сложите сребърна вода в пулверизатор и да правите инхалации с нея.

 

4. Малки количества могат да се вземат ежедневно като тоник,  които ще стимулират имунната система, за да ви предпази от грип и настинки.

 

5. Сребърната вода може да се изполва при ушни инфекции, без никакви вредни странични ефекти. Накапете няколко капки в болното ухо. Някои я използват при инфекции на очите и носа.

 

6. Тя може да се прилага локално при вагинални гъбични инфекции или млечница (гъбична инфекция в устата).

 

7. Сребърната вода може да бъде приемана при появата на първите симптоми при грип, настинка и бронхит с цел да прекратите своевременно развитието на инфекцията без да се унищожават полезните бактерии.

 

 

Източник: health.howstuffworks.com; www.mayoclinic.org; thebreathoflife.net
Източник снимка: www.pixabay.com