Подмладяване на лицето и тялото с тредлифтинг

Тредлифтингът е козметична процедура за лифтинг и укрепване на отпуснати тъкани (лице и тяло) чрез биорезорбируеми стерилни мезо.. 2014-08-28T08:05:33+00:00 Здравни Статии

Тредлифтингът е козметична процедура за лифтинг и укрепване на отпуснати тъкани (лице и тяло) чрез биорезорбируеми стерилни мезоконци. Ефектът от процедурата е моментален, а резултатите се запазват до две години.

 

Процедурата има силно подмладяващ ефект благодарение на стимулирането на производството на колаген (колагеногенезата) и ускоряването на микроциркулацията на кръвта в точките на приложение. Съчетава се успешно с други естетични методи – филъри, ботокс, мезотерапия. Според специалистите това е една от най-добрите техники за повдигане на отпуснати кожни тъкани чрез въвеждането на антибактериален конец в кожата, който след това равномерно се разгражда. Тредлифтингът стимулира колагена в кожата на лицето и тялото, повдига контура на лицето и оформя тялото.

 

За разлика от други подобни процедури, извършващи се с нерезорбируеми конци, които са доста болезнени и не е добре да се комбинират с други процедури за стягане на кожата, техниката с мезоконци от 100% полидиоксанон Lead Fine Lift е атравматична и почти безболезнена. Слаба болка има единствено при пробиването на кожата с върха на иглата. Този вид конци се използват в хирургията и офталмологията, и са хипоалергични.

 

Полидиоксанонът се резорбира за около 180 дни след процедурата. При резорбцията той се превръща във въгледвуокис и вода и по естествен път се извежда от тъканите като не оставя следи. След процедурата не е необходим възстановителен период в болнична среда или престой вкъщи.

 

В резултат от тредлифтинга кожата се стяга, изглежда освежена, подмладена и с изравнен тен. Видимо намаляват бръчките – марионетни линии, назолабиални бръчки, пачи крак, отпуснатите вежди и др. Приложена върху тялото, техниката помага за моделиране на коремната област, повдигане на дупето, редуциране на целулитните натрупвания.

 

 

Източник: www.kozmetikata.com
Източник снимка: Ambro/freedigitalphotos.net