Природен елексир при главоболие, който е по-ефективен от аспирин

Можете да приемате лечебния елексир профилактично, дори и да нямате главоболие. Вземете една супена лъжица сутрин и преди лягане на ...... 2015-05-15T07:28:09+00:00 Здравни Статии

Главоболието може да бъде наистина упорито и досадно. Главоболието се нарежда до едни от  най-непоносимите болки. Справянето с главоболието е много важно, тъй като то ни пречи да извършваме ежедневните си задължения и влошава качеството ни на живот.

 

Мигрената е вид главоболие, което се характеризира със силна и пулсираща болка, която напълно блокира нормалните ни дейности. Все пак, това не означава, че трябва да прибягваме към силни и вредни лекарства. Сега ще ви представим един ефективен природен лек. Този естествен еликсир ще ви помогне много повече, отколкото конвенционалните лекарства, а също така приемът му ще се отрази положително на тялото ви.

 

Необходими съставки:

 

– 500 гр мед

– 10 скилидки чесън

– няколко зрънца черен пипер

 

Приготвяне:

 

Почистете скилидките чесън и ги нарежете на половинки. Сложете ги в буркан, добавете меда и поръсете малко черен пипер. Затворете добре и оставете да престой в продължение на 5 дни. Консумирайте еликсира, при нужда.

 

След като усетите първите признаци на главоболие, вземете една супена лъжица от лечебната комбинация.

 

Можете да приемате лечебния елексир профилактично, дори и да нямате главоболие. Вземете една супена лъжица сутрин и преди лягане на празен стомах, за да засилите своя имунитет, стимулирате храносмилането и за да регулирате кръвното налягане.

 

 

Източник: everydayroots.com; www.webmd.com; www.wikihow.com
Източник снимка: stockimages/www.freedigitalphotos.net