Рецепта за пречистване на омазнения черен дроб

Функцията на черния дроб е да обработи храната, която консумираме, и да се премахнат всички мазнини, токсини и други вредни вещества, които .... 2015-12-01T23:02:52+00:00 Здравни Статии

Функцията на черния дроб е да обработи храната, която консумираме, и да се премахнат всички мазнини, токсини и други вредни вещества, които влизат в нашия организъм. Ето защо черния дроб е един от най-важните органи в човешкото тяло, и всички вредни вещества и преработени храни му оказват влияние и му нанасят сериозни щети

 

Затова, когато този орган не функционира правилно това се отразява върху всички други органи на тялото. Следователно, е от голямо значение, за да се грижим за здравето на черния дроб. Детоксикация на тялото ще подобри функцията на черния дроб.

 

Необходими продукти:

 

250 г пресни круши
1 лимон
125 грама прясно зеле
парче джинджифил
25 г целина
10 г мента
500 мл вода

 

Нарежете крушите, зелето, целината и джинджифила на малки парчета и ги сложете в блендер. След това, добавете чаша вода и разбъркайте добре сместа. След това добавете останалата част от водата, ментата и лимоновия сок, блендирайте и се насладете на тази напитка.

 

Трябва да пиете тази невероятна напитка два пъти дневно, сутрин и вечер. След детоксикацията на тялото ви с тази фантастична прочистваща напитка, черния дроб ще „работи като часовник“!

 

 

Източник: www.globalhealingcenter.com; www.wikihow.com; www.livestrong.com
Източник снимка: www.pixabay.com