Рецепта за холистично лечение на ракови заболявания

Като много други заболявания, раковите такива са в резултат на приемането на преработена храна, която е пълна с консерванти и вредни вещества. При болните от 2016-04-20T09:28:29+00:00 Здравни Статии

Като много други заболявания, раковите такива са в резултат на приемането на преработена храна, която е пълна с консерванти и вредни вещества. При болните от рак, в кръвта се наблюдават по-ниски нива на липопротеини и фосфатиди. Изводът е, че ако пациентите искат да се борят с коварната болест трябва да компенсират недостига на тези вещества.

 

Липсата на липопротеините и фосфатиди е причинена от липсата на кислород в клетките. Сега ще ви покажем рецепта, която ще ви осигури необходимите липопротеини и фосфатиди.

 

Необходими продукти:

 

6 с.л. студено пресовано ленено масло 
150 гр нискомаслена извара

 

– Блендирайте изварата и лененото масло в блендер, до получаването на хомогенна смес.
Добавете 2 с.л. прясно смляно ленено брашно, малко канела и 100 гр счукани ядки или малини към сместа. От ядките можете да използвате: слънчоглед, стрити бадеми, тиквени семки.
Добавя се вода, за да може сместа да се направи по-рядка. Използвайте лъжица за да разбъркате сместа. Можете да добавите сока на половин лимон към сместа за да се избегне възможността да ви се пригади от лененото масло.

 

Хапнете получената смес непосредствено след като я направите. Не съхранявайте в хладилник.

 

 

Източник: www.naturalnews.com; www.prevention.com; deliciouslyorganic.net
Източник снимка: freedigitalphotos.net