Рецепта с овче мляко за разширени вени

Разширените вени могат да бъдат повърхностни или да се намират на по-дълбоко и да не се забелязват. Разширените вени са .... 2015-07-31T22:36:19+00:00 Здравни Статии

Разширените вени могат да бъдат повърхностни или да се намират на по-дълбоко и да не се забелязват. Разширените вени са неприятен козметичен недостатък, но ако не се лекуват могат да се превърнат в опасност за здравето ви. При по-тежки случай, в областта около вените се наблюдава възпаление.

 

Причините за разширените вени могат да бъдат наследствени. Основната причина за образуването на разширени вени е отпускането на стената на венозните съдове и неправилната работа на венозните клапи, което затруднява движението на кръвта към сърцето и задържането на кръвта във вените води тяхното разширяване.

 

Тази невероятна рецепта срещу разширени вени и тромбоза се е предавала от поколение на поколение единствено и само заради своята ефикасност. Ще ви са необходими само две съставки и това са 1 чаша прясно овче мляко и един бебешки сапун.

 

Нарежете сапуна на ситно и го добавете в млякото, а след това нанесете сместа върху засегнатите области и масажирайте. Правете масажа в посока нагоре, като движете ръцете отдолу нагоре 3 пъти дневно в продължение на 1 месец. Първите 10 дена трябва да правите компреси със сместа върху областите където са разширените вени. 

 

Трябва да забележете ефекта от прилагането на сместа на втората седмица.  Съхранявайте сместа от мляко и сапун в хладилник.

 

 

Източник: www.healthyfoodspace.com; www.homehealthyrecipes.com
Източник снимка: www.pixabay.com