• MANUKA CLEANSER – почистващ лосион за мазна към нормална кожа 100 мл

Този мек пенлив гел почиства кожата в дълбочина, без да отнема естествената й влажност. Създаден с активен мед и масло от манука, което притежава уникални антимикробни качества, за да почиства порите и да оставя кожата идеално мека и балансирана.
 
За най-добри резултати използвайте сутрин и вечер. Сипете малко количество в дланите си и разпенете с вода. Нежно втривайте в кожата си в продължение на няколко секунди. Изплакнете обилно с хладка вода; при необходимост повторете процедурата. Нанесете Manuka Toning Gel.
 

В основата на козметичната серия Natural BEING е уникалното новозеландско дърво манука, което притежава редица ценни качества. От неговите цветове се извлича превъзходно масло. Медът от манука е с доказани подхранващи, регенериращи и лечебни свойства.

Високата ефективност на Natural BEING е постигната най-вече благодарение на синергичното действие на всички грижливо подбрани съставки - биоактивни екстракти, потенцирани разтвори, етерични масла, есенциални мастни киселини. Те подпомагат възобновяването на клетките, поддържат влажността, осигуряват широкоспектърната защита от ултравиолетови лъчи. На тях известната с хубостта си българка ще може да разчита за трайно възвръщане на оптималното здраве и красота на кожата си.


Абсолютно натурална само с три основни съставки
 
Мед от манука - Този забележителен мед връща жизненстта на кожата, като нежно стимулира възстановяването на клетките, чрез хидратиране и задържане нивата на влагата, без усещане за омазняване. Висококачественият активен мед от манука е внимателно събран в момент, в който притежава най-силни свойства, за сияеща от здраве кожа.

Масло от манука - Етеричното масло е внимателно извлечено от листата на новозеландското дърво манука. Това масло има уникални антибактериални свойства, които подпомагат запазването на чиста и здрава кожа, без бактерии и петна.

Токоферол (Витамин E) - Лесноусвоим, този антиоксидант е спечелил названието „витамин на кожата” с това, че подпомага предпазването й от състаряващите ефекти от свободните радикали. При редовна употреба прави чудеса при белези и дехидратирана кожа. Внимателно извлечен от геннонемодифицирани соеви зърна.

Сертифицирани като натурални продукти от BDIH  - независим контролен орган за натурална козметика в Германия. Ние сме горди, че продуктите ни носят техния запазен знак, защото отговарят на техните строги изисквания и стандарти за чистота, екологични, природосъобразни методи на производство, съставки и социална отговорност.
 
Без жестокост – нашите продукти са предназначени за хора, ето защо не сме си  и помисляли да изпитваме техните съставки върху животни.
 
Опаковката се рециклира – нашите опаковки са изцяло рециклируеми, за да намалим замърсяването на околната среда
 
 
Опаковка: 100 мл.
Производител: Nature's Infinite Balance, Нова Зенландия

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

MANUKA CLEANSER – почистващ лосион за мазна към нормална кожа 100 мл

  • 40.00лв


Свързани продукти

Манука дневен крем за мазна към нормална кожа – 50 мл

Манука дневен крем за мазна към нормална кожа – 50 мл

Лек и лесноусвоим, този балансиращ крем прави кожата мека и я поддържа хидратирана, без усещане за омазняване. Тя е хидратирана и предпазен..

40.00лв

Манука нощен крем за мазна към нормална кожа – 50 мл

Манука нощен крем за мазна към нормална кожа – 50 мл

Този лек, немазен крем прави чудеса през нощта, за да възстанови идеалния воден баланс на кожата. Съчетанието активен мед и масло от манука..

45.00лв