• Остео-Форте: “Нова подобрена формула” - 60 капсули

Важните за костите и ставите хранителни вещества, съчетани в една формула за максимално усвояване


AquaSource Остео-Форте е с нова формула, за да подпомага още повече здравето на костите. Той съдържа изобилие от онези мощни натурални хранителни вещества и ко-фактори, които подпомагат и са насочени именно към тези здравословни проблеми. Витамин D в AquaSource Остео-Форте е внимателно добит от органични гъби.

Съставките в AquaSource Osteo-Forte работят в синертгия, за да осигурят максимално подхранване на костите и ставите. Сега съдържа над 90% органични съставки.

AquaSource Остео-Форте съдържа добре изследвана гама от хранителни вещества, които поддържат здравето на костите. Формулата на този продукт е създадена така, че да оптимизира ефективното му усвояване, увеличавайки до максимум неговия потенциал.

Основни съставки:


Магнезий (от органични морски водорасли) - допринася за нормалната мускулна функция, поддържането на нормални кости и до намаляване на умората и изтощението.

Калций (от органични водорасли, богати на калций) – допринася за нормалната мускулна функция и поддържането на нормални кости.

Витамин D2 - допринася за нормалното усвояване и използване на калция и фосфора, за поддържане на нормални кости и мускулна функция.Сега внимателно добит от органични гъби.

Витамин К2 – AquaSource Остео-Форте сега съдържа и новата K2Vital® Delta форма на витамин К2 - до 20% по-усвоим. Този уникален процес на двойно микрокапсулиране предлага възможно най-добрата защита от тръпчивостта и остротата на някои минерали.

Хранителни ко-фактори – други хранителни вещества в продукта са йонни минерали, цинк, бор и ензимите протеаза, липаза и амилаза.


Основни предимства – осигурени по естествен път чрез нашите съставки:

 

Отличен баланс на естествени хранителни вещества, които подпомагат доброто здраве на костите.

Съчетание, осигуряващо максимално усвояване на хранителните вещества.

Включва витамин К2, за да подпомогне отлагането на калций в ставите 

Съдържа калций и витамин D, които поддържат костите и ставите здрави.

Магнезият подпомага за намаляване на умората.

 

Здравни твърдения, одобрени от EFSA: Магнезий, калций, витамин D – за нормалната мускулна функция и поддържането на нормални кости и магнезий – за намаляване на умората и изтощението.


Витамин К – за поддържането на нормални кости.


Данни за алергени: Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Остео-Форте: “Нова подобрена формула” - 60 капсули

  • Производител: Аквасорс
  • Код на продукта: Остео-Форте: “Нова подобрена формула” - 60 капсули
  • Наличност: Наличност
  • 93.85лв


Свързани продукти

ФЛЕКСИБИЛИТИ АКВАСОРС – подвижни стави – 60 капсули

ФЛЕКСИБИЛИТИ АКВАСОРС – подвижни стави – 60 капсули

Разработен да осигури хранителните вещества, необходими за оптимално здрави стави Напрегнатият живот поставя структурата на кости..

78.60лв

Колаген плюс – 60 капсули

Колаген плюс – 60 капсули

Продуктът „Колаген Плюс” на AquaSource съдържа най-висококачествения колаген, съчетан с хиалуронова киселина, електрически заредени йонни ..

81.00лв

Тагове: остеопороза, кости, каций, витамин к, витамин Д, костно вещество, магнезий, органични водорасли, цинк, бор, хранителна добавка