• КОЕНЗИМ Q10 С ХРОМ И ВОДОРАСЛИ - 30 капсули

Известен още като коензим, CoQ10 е мощен, универсален антиоксидант. Играе важна роля при преобразуването на храната и кислорода в метаболитна енергия на клетъчно ниво. CoQ10 играе роля и при поддържане на сърдечния мускул в добро здраве.
В световен мащаб над 30 милиона приемат добавки с CoQ10! 
 
Не е синтетичен! AquaSource използва само естествено произведен CoQ10  
 
С възрастта количеството CoQ10 в клетките намалява и при повечето хора над 35 г. има дефицит. Проявите му са липса на енергия, нежелание за физически усилия, по-често боледуване от вирусни инфекции през зимата, кървене на венците, спадане на либидото и потентността и общо намаление на жизнеността. При хора с наднормено тегло този дефицит може да достигне до 50%. Добавянето на CoQ10 в тези случаи подобрява метаболизма и помага за намаляване на теглото.
 
Съществуват два различни метода за производство на коензим Q10 – единият използва „натурален” процес, а другият е изкуствен и представлява химичен синтез. При натуралния се използват живи организми и се нарича „процес на биологична ферментация/извличане”. Коензим Q10 може да бъде синтезиран и чрез химичен процес, при който се получава подобен, но видимо различен продукт, който съдържа химични съставки, липсващи при естествената форма. CoQ10 комплекс с хром & AquaSource водорасли съдържа естествената форма на Q10.
 
Благотворният ефект на този продукт върху имунната система обуславя и неговите противоракови свойства. Животът на болни от рак на простатата, на гърдата, дебелото черво пациенти, които приемат CoQ10, може да бъде удължен с 5-10 години, а при някои от тях дори да се стигне до пълна ремисия, особено ако CoQ10 се взема в по-големи дози и се комбинира с водорасли, ЕМК, бета-каротин, Витамин C, Витамин E и селен.

Продуктът съдържа хром пиколинат

Хром пиколинатът е лесноусвоима форма на хром – минерал от значение, който играе жизненоважна роля в обмяната на глюкозата и нормалния метаболизъм на въглехидратите, мазнините и протеините.

Хромът се използва за регулиране на нивата на инсулина и кръвната глюкоза и е важен за балансирането на нивото на кръвнатазахар. Проучвания сочат, че приемането на малки дози хром може да помогне в предотвратяването на понижаването и повишаването на кръвната захар, които водят до усешането за глад и чувството за гладко.
 
Основни предимства:

• „Съдейства” си с ензимите, за да подпомогне освобождаването на енергия от клетките на организма, което от своя страна осигурява необходимото количество важни хранителни вещества 
• Добит от най-чистите източници и подходящ за употреба от всеки 
• Използван е само естествено произведен CoQ10 
• За по-добра усвоимост, хромът е под формата на пиколинат 
• Съдържа и AquaSource водорасли –  сушени при ниска температура по патентования BioActive Dehydration® метод на сушене 
• Може да бъде от полза с напредване на възрастта 

Съдържание: Афанизоменон флос-акве (водорасли от езерото Кламат), Капсула: Емулгатор – желатин, Коензим Q10, Хром пиколинат, осигуряващ основен хром, основа от оризово брашно.
 
Указания за употреба: Вземайте по 1-2 капсулa по време на хранене.
 
Опаковка: 30 броя капсули.
Производител: AQUASOURCE, Великобритания.  

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

КОЕНЗИМ Q10 С ХРОМ И ВОДОРАСЛИ - 30 капсули

  • Код на продукта: Коензим Q10
  • Наличност: Наличност
  • 78.85лв


Свързани продукти

ЛАЙТЪН-ЪП - 200 гр

ЛАЙТЪН-ЪП - 200 гр

Хранителната добавка ЛАЙТЪН-ЪП е програма за регулиране на теглото, която комбинирана с физически упражнения и здравословна храна е ключът к..

70.50лв