• СУПЕР АНТИОКСИДАНТ с пикногенол – 60 капсули

Супер Антиоксидантът съчетава мощното антиоксидантно действие на пикногенола с благотворното действие на Гинко билобата, стимулиращото въздействие върху черния дроб на млечния бодил и общо подмладяващия ефект на зеления чай. Същевременно житните зародиши, билките и водораслите осигуряват богат приток на жизненоважни хранителни вещества. При ежедневно приемане това осигурява условия за поддържане на отлично здраве.

Във всеки един момент в организма протичат милиони процеси. За много от тях тялото има нужда от кислород. Оксидантните вещества, известни още като „свободни радикали” са вторичен продукт от някои от тези процеси.

Свободните радикали се образуват и при излагането на слънце или замърсяване. Други причини са стреса, както и всичко, което хората внасят в телата си, като алкохолни напитки, нездравословни храни и цигарен дим.

За жалост, когато количеството на свободните радикали в организма е прекомерно, те могат да причинят увреждане на клетките. 
Антиоксидантите или антиоксидантните агенти подпомагат предпазването на организма от вредните ефекти на свободните радикали чрез свързване с тези вредни молекули, намалявайки тяхната разрушителна за клетките и тъканите мощ. 

Съдържание: 

• Житни кълнове – съдържат забележително много и разнообразни антиоксиданти. Всички хранителни и лечебни ползи на кълновете се дължат на съдържащите се в тях витамини, минерали и органични съединения. Кълновете съдържат значително количество белтъчини и баластни вещества, както и витамин К, фолиева киселина, пантотенова киселина, ниацин, тиамин, витамин C, витамин А, и рибофлавин. По отношение на минералите, кълновете съдържат манган, мед, цинк, магнезий, желязо и калций.
 
• AquaSource водорасли – на база грам от теглото си, осигуряват широк спектър хранителни вещества, в това число антиоксиданти, бета каротин и хлорофил. 

• Пикногенол® - патентован екстракт от кора на морски бор. Той има мощни антиоксидантни свойства, които поддържат добрия метаболизъм и спортната физическа издръжливост. 

• Водорасло Dunaliella Salina – морско водорасло, много ценно, заради високото съдържание на бета каротин – друг мощен антиоксидант. 

• Екстракт от червена боровинка – може да подпомогне поддържането на добра микрокапилярна циркулация в тялото. Може да бъде особено полезен за здравето на очите. 

• Зелен чай – екстрактът от зелен чай на прах е още един известен източник на някои антиоксиданти. Зеленият чай е бил използван като лекарство в продължение на хиляди години, тази напитка има множество действия от понижаване на кръвното налягане, до предпазване от рак.

• Витамин Е – витамин Е е мощен биологичен антиоксидант. Витамин Е (токоферол) е мастно разтворим и притежава висока антиоксидантна активност. Като антиоксидант той предпазва мембраните на клетките от натрупване на токсични продукти каквато е например млечната киселина.

Основни предимства: 

Съдържа пикногенол® – един от най-силните, известни до момента антиоксиданти и продукт против стареене 
AquaSource го съчета с комбинация от билки и каротеноиди, като в резултат на тяхната синергия се получава много мощен продукт 
AquaSource водораслите съдържат антиоксиданти, включително и каротеноиди, в много лесноусвоима форма


Много изследователи заявяват, че определени групи хора, включително възрастните и особено онези, които са намалили приема на храна, често използват аспирин или болкоуспокояващи, пушачите и хората с по-слаба имунна система, биха имали полза от ежедневния прием на антиоксидантни добавки. 

Съдържание: Житен кълнове, Афанизоменон флос-акве (Водорасли от езерото Кламат), Екстракт от боровинки, Водорасли Дуналиела Салина (Dunaliella Salina), Екстракт от зелен чай (Полифеноли), Екстракт от Гинко Билоба, Екстракт от кора на френски морски бор (Пикногенол®), Екстракт от магарешки бодил (Силимарин), Натурален витамин E – αTE, Капсула: Емулгатор – желатин

Указания за употреба: Като хранителна добавка само за възрастни, вземайте по две капсули дневно.
 
Опаковка: 60 броя капсули.
Производител: AQUASOURCE, Великобритания.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

СУПЕР АНТИОКСИДАНТ с пикногенол – 60 капсули

  • Код на продукта: Супер антиоксидант с пикногенол
  • Наличност: Наличност
  • 82.50лв


Свързани продукти

ПЛОДОВА ЕНЕРГИЯ - 120 капсули

ПЛОДОВА ЕНЕРГИЯ - 120 капсули

Продуктът съдържа следните плодове в лиофилизирана (замразени и изсушени) форма: органични, лиофилизирани макуй бери и акай бери; смес от ор..

85.70лв