• Ливър кленз – 60 капсули

За поддържане функциите на черния дроб, използвайте AquaSource Ливър кленз в продължение на един месец.


Черният дроб е отговорен за обработката на токсините в организма, така че грижата за този орган е много важна за вашето здраве. Понякога обаче, диетата ни или начина на живот влошават състоянието начерния дроб, което е свързано с влошаване на нашето здраве. За да работи нормално черния дробтрябва да го пречистваме през определен период от време.


Пречистването има и редица други ползи за здравето ни. Уникалната комбинация на съставките в AquaSource Ливър кленз е създадена за поддържане функциите на черния дроби подпомагане естествените процеси на организма за очистване на натрупаните в него отпадни вещества. 

Злоупотребата с алкохол, храненето с преработена и пълна с токсини храна, пиенето на замърсена вода, инфекциите с вируси и бактерии, инвазиите с паразити претоварват черния дроб. Стресът и екологичните проблеми също го подлагат на огромно напрежение. Увреденият черен дроб е причина за понижаване на енергията и хронична умора. Влошената чернодробна функция води до много сериозни здравословни проблеми и в някои случаи може да се окаже фатална.

Нивото на енергията се понижава много бързо при натрупване на токсини в организма и се появява хроничната умора. Проведено научно изследване показва, че днес около 80% от хората се оплакват от постояна умора. Освен това се забавя обмяната, което води до лесно качване на килограми и трудното им сваляне.

Състав на Ливър Кленз:


Млечен трън (80% силимарин екстракт) - билка, която стимулира изхвърлянето на натрупаните в черния дроб отпадни вещества. Може би най-честата употреба на екстрактът от бял трън е като детоксикиращ агент, поради силното му въздействие върху черния дроб. Както знаете, черният дроб е отговорен за обработката на много от токсините в тялото и за тяхното безопасно елиминиране. Белият трън стимулира функцията на черния дроб и почистването на лимфната система.

L-глутатион - важната аминокиселина - Глутатионът се произвежда естествено в черния дроб. Предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали и помага на имунната система да функционира правилно.
 
В действителност, специалистите по хранене вярват, че глутатионът е толкова необходим за нашето здраве, колкото кислородът, храната и водата.
 
Ползи на глутатиона за тялото ни:
 
1. Повишава енергията на организма
2. Забавя процеса на стареене
3 Помага на мускулите да се възстановяват по-бързо
4. Укрепва имунната система
5. Пречиства черния дроб и клетките
6 Подобрява концентрацията умствената дейност
7 Подобрява качеството на съня
8 Намалява вредните ефектите от стреса
9. Подобрява състоянието на кожата

N-ацетил цистеин – подпомага предпазването от окисляване и свързване на тежките метали, особено на живака, както и ефективното отстраняване на тези отрови 

Йонни минерали – естествено добити от Голямото Солено езеро, Юта, САЩ, осигуряващи широк спектър минерали и микроелементи 

AquaSource водорасли – наши висококачествени синьо-зелени водорасли 

Указания за употреба: За пречистване и енергизиране 


Хранителна добавка за възрастни и деца над 12 години. Вземайте по 2 капсули дневно: 1 капсула - по време на закуска и 1 - по време на обяд.
Хранителна добавка за възрастни и деца над 12 години. Вземайте по 2 капсули дневно: 1 капсула - по време на закуска и 1 - по време на обяд.
 
Съдържание: Млечен трън (силимарин екстракт) , Витамин C (като калциев аскорбат), Холин (като битартарат), Афанизоменон флос-акве (водорасли от езерото Кламат), N-ацетил L-цистеин, Съчетание от йонни минерали, Инозитол, Витамин E (като D-алфа-токоферил сукцинат), L-глутатион, Селен (като селенметионин), Капсула: Емулгатор - желатин

Опаковка: 60 броя капсули
Производител: AQUASOURCE, Великобритания

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Ливър кленз – 60 капсули

  • Производител: Аквасорс
  • Код на продукта: Ливър кленз
  • Наличност: Наличност
  • 93.50лв