АРОНИЯ И ЛУТЕИН за по-добро зрение

Лутеинът и антоцианите, които представляват растителни пигменти, в природата защитават растенията от слънчево изгаряне........ 2016-08-08T18:14:18+00:00 Здравни Статии

Essentials Арония и Лутеин – за по-добро зрение

EssentialsbySiberianHealth – новата серия на Корпорация «Сибирско здраве», в чиято основа са продукти за поддържане на отлично самочувствие и висок тонус на  организма. Преимуществото на серията се състои в икономичността, която е достигната, благодарение на използването на ингредиенти с доказани свойства, съблюдаване на нормите на денонощната употреба на биологично активни вещества и удобната икономична опаковка.

Преимущества на продуктите от серия Essentials:

1. поддържане на нормалното функциониране на основните системни потребности на организма;

2. общопризнати по своята ефективност активни вещества и технологии;

3. съблюдаване на нормите на препоръчителната денонощна доза (ПДД) от витамини, минерали, микроелементи и други вещества;

4. удобен формат на продуктите във вид на капсули.

Арония и лутеин

Антиоксидантна защита на зрителните клетки

Лутеинът и антоцианите, които представляват растителни пигменти, в природата защитават растенията от слънчево изгаряне. А попадайки с храната в ретината и лещата на очите, съответно ги защитават от ултравиолетовите лъчи. С отчитане на нарастналото светлинно натоварване на органите на зрението, на нас всеки ден са ни необходими големи количества от тези пигменти – светлинни филтри, докато в същото време в хранителния рацион те стават все по-малко.

Като резултат очната ретина и леща губят своята естествена защита, техните функции се влошават, съответно се влошава и зрението ни. Специалистите препоръчват допълнителна защита на очите, а нея могат да я осигурят природните растителни пигменти – светлинни филтри, съдържащи такива вещества като лутеин и антоциани.

 

Аронията е богат източник на антиоксиданти – плодовете на аорнията имат най-висока концентрация на антиоксиданти от всеки друг плод. Антиоксидантите предпазват клетките на организма от вредните ефекти на окислителните процеси. И тъй като аронията е богата на антиоксиданти, тя е изключително ефективна при неутрализирането на вредните ефекти на свободните радикали.

 

Продуктът съдържа необходимото количество растителни пигменти – светлинни филтри под формата на високотехнологични стандартизирани екстракти с високо съдържание на лутеин и антоциани. В основата на продукта са аронията и черната боровинка, влияещи на усилването на остротата на зрението и намаляващи умората на очите. Плодовете на аронията са богати на витамините С и Р, а така също на бета-каротин и оказват надеждна антиоксидантна защита.

Продуктът «Арония и лютеин» способства за:

1. Намаляването на проявите на синдрома на «сухото око»

2. Укрепване на стените на кръвоносните съдове

3. Осигуряване на антиоксидантна защита на зрителните клетки

4. По-добра адаптация спрямо промените в интензивността на светлината и др.

Начин на употреба: За възрастни – по 1 капсула 2 пъти на ден по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец.

ЦЕНА НА ПРОДУКТА: 17,62 ЛВ

 

Опаковка: 30 капсули/блистер  МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ  НА ТЕЛЕФОН 0886997502