ВИТАМИНИ НА КРАСОТАТА – 30 ТБ

Витаминен комплекс за поддържане на общия тонус на женския организъм, съдържащ адекватни денонощни дози от основните 12 витамини и витаминоподобни 2016-08-10T18:44:39+00:00 Здравни Статии

Комплекс от витамини за женското здраве. Насищане с витамини. Защита от стареене с коензим Q10.

Красиви кожа и коса.

Витаминен комплекс за поддържане на общия тонус на женския организъм, съдържащ адекватни денонощни дози от основните 12 витамини и витаминоподобни вещества. Коензим Q10 в състава на комплекса неутрализира пагубните процеси на окисляване, усилва действието на другите антиоксиданти и защитава организма от преждевременно стареене.  Тауринът способства за укрепването и подобряването на външния вид на кожата и косата.

Начин на употреба:
Приема се по 1 капсула на ден по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец.

Активен състав:

– витаминен премикс Н33802/1 (витамини А, D3, Е, К1, В1, В2, В6, В12, С, никотинамид, фолиева киселина, пантотенова киселина, биотин)

– таурин

– коензим Q10

– витамин Е

– витамин D3

фолиева киселина – тя е водноразтворим витамин от групата на B витамините – B9. Необходимостта от този витамин е от изключително голямо значение за организма, особено за жени, на които им престои забременяване и раждане.

 

Недостигът на фолиева киселинае най-често срещаният витаминен дефицит при голяма част от населението по света, което води до появата на симптоми като апатия, депресия, безпокойство, умора, безсъние, проблеми с паметта, зачервен език и нарушения в храносмилането.

 

Витамин Е – той е мастно разтворим и притежава висока антиоксидантна активност. Като антиоксидант той предпазва мембраните на клетките от натрупване на токсични продукти каквато е например млечната киселина.

Витамин Д – Като цяло е невъзможно да си набавим необходимите количества витамин Д от храната. Този витамин се намира в най-висока концентрация в риба тон, скумрия и сьомга. Някои гъби също са с високо съдържание на витамин Д, дори количеството на витамин Д в тях се увеличава, ако са изложени на слънчева светлина.

Ежедневното излагане на слънце също не е достатъчно за да си набавим витамин Д. Фактори като кой сезон сме, ъгъла на слънцето, облачната покривка, нивата на замърсяване и дори използването на слънцезащитни продукти може значително да ограничи синтеза на витамин Д от кожата.

Някои хора, които имат недостиг на витамин Д нямат точно изразени симптоми. Тези, които имат изразен недостиг на витамин Д може да страдат от неспокоен сънмускулни крампи, обща умора, болки в ставитемускулни болки или слабост, неспособност за концентрация, главоболиезапек или диария и проблеми с пикочния мехур.

ЦЕНА НА ПРОДУКТА: 28,20 ЛВ

 

 

Опаковка: 30 капсули  МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ НА ТЕЛЕФОН 0886997502